Copyright © 2024 · Alle Rechte vorbehalten. · Genome Editing INFOTHEK
Gemeinnützige Website von GivingPress · RSS-Feed · Anmelden
Cookie | Dauer | Beschreibung |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Prof. Dr. Stephan Clemens
Der Biologe ist Professor für Pflanzenphysiologie an der Universität Bayreuth. Außerdem leitet er als Gründungsdekan den Aufbau einer neuen Fakultät. In der Nachbarstadt Kulmbach soll sich in Forschung und Lehre alles um „Lebensmittel, Ernährung und Gesundheit“ drehen.
Stichworte/Schwerpunkte: Mikronährstoffe, Lebensmittelsicherheit, Schwermetalle, Biofortifikation
Kontakt:
Prof. Dr. Stephan Clemens
Lehrstuhl Pflanzenphysiologie
Gründungsdekan der Fakultät für Lebenswissenschaften: Lebensmittel, Ernährung und Gesundheit
Universität Bayreuth
Tel: 0921-55 2630
Mail: stephan.clemens@uni-bayreuth.de
UPDATE